runot

Runoilija innaha

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 30.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot auttaa purkamaan, tunteitaa, surua ja iloa, muiden tuottamaa pahaa oloa. Itse tykkään runoista ja teen niitä paljon :) piirrän myös paljon:) Musiikki tuo lohtua, kuuntelen niissäkin aina riimejä, se vähän niinkuin puhdistaa mielen :)
 

Tykkään lukea,
runoja,
se helpottaa,
surua ja iloa.

tykkään kirjoittaa,
se purkaa surua,rakkautta,iloa, paineita.

Tykkään kuunnella runoja,
se rentouttaa,
saa mielen laukkaamaan,
ajan virran hetkeksi katkeemaan.

Iäksi en kuitenkaan,
voi runojen maailmaan,
unohtua kokonaan.

Joskus niistä lohtua saa,
vaivaan mieleen ja joskus fyysiseen.

runot ei ehkä kaikkia auta tätä saavuttaan,
mutta joillekkin se tärkeetä on,
runot on joillekkin lääke verraton.

Selite: 
runot:) Tarkoitus ei ollut ihan kaikkee riimitellä...vaan kertoo suhteista runoihin^^
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot