Sinä Sävelsit Sieluni Laulun

Runoilija Dreamfinder

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.9.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sielun sanallista maisemointia sekä englanniksi että suomeksi. Lisäinfoa kotisivuilta www.poeticdreaming.com
 

Me kuulumme yhteen
Kuten yö ja päivä
Kuten aurinko ja kuu
Sinä valaiset minut
Kuten tähdet pohjoisen taivaan

Ilman sinua olen yksin
Muiden keskellä
Pimeydessä
Harhailevin katsein
Etsin joukosta sinua

Mutta kun onnesta puhut
Ei äänesi minusta tiedä
On sydämesi suurin lahja
Jo annettu eteenpäin

Ja niin minä sinua odotan
Kuten yö huomista päivää
Kuten aurinkoa janoava kuu
Sinä sävelsit sieluni laulun
Se tähtien korville kuiskaa:

Me kuulumme yhteen...

****

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh, kaunis.

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot