kysymys maailmasta

Runoilija f5a8852f1a28e5959816b4889f360e93

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.9.2006
Viimeksi paikalla: 5.8.2018 16:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
24.4.2024

maybe you don't love me
but you'll grow to love me even more
 


osaisitko kertoa kuinka
tämän kaupunkin valot heijastavat tyhjää
eikä aurinko paista kaduille asti
voitko uskoa tietäväsi
miltä tuntuu nousta aamuisin

niin kuin
kaikki ylitsevuotanut vesi
kaikista maailman rikkinäisistä putkista
kasattaisiin yhteen
mitä tapahtuisi
kuinka moni hukkuisi
jäisikö kukaan edes henkiin

sinä et voi tietää
missä vaiheessa ylitsevuotanut voi olla liikaa
ja kuinka myrkyllistä siitä voi tulla
jaksatko nostaa kätesi
puristaa silmäsi tiukemmin kiinni

entä jos
puhaltaisitkin niin kovaa
ettei taivaan pilvistä erottaisi enää muotoa
tai kunnollisia värejä
mitä sitten tapahtuu
kun kukaan ei hengitä
kenen surusta puhuimmekaan

kuinka sinä voisit
kysytkö silloin kun sinun todella tarvitsisi tietää
muistatko kun minä muistan kaiken
ja minä hengitän siitä
etkä sinä edes tiedä mistä aloittaa

Selite: 
<br /> <br /> <em>entä jos minun ei täytyisi aina ymmärtää <br /> ja sinun täytyisikin vain kuunnella<br /> <br /> </em>
Kategoria: 
 

Kommentit

tiedätkö tästä runosta mä sain hengenpidätyshetkiä, ihan vaan välillä meni niin upeesti noi sanat tuolla riveillä että teki mieli pysäyttää runon lukeminen siihen paikkaan ettei seuraava rivi pilais oloa
- mutta vouh, ei seuraava rivi ikinä pilannutkaan

nuo ylitsevuotaneet putket, rikkinäiset.. ihan mielettömän hienot, mä nään ne vanhat Helsinkiläiset kerrostalot joitten seinien sisällä putkista tippuu ja sitten kaikki ne vedet, että kuka siitä selviäisi enää

samoin nuo muodottomat pilvet, sanoit sen mitä oon niin monta kertaa miettinyt mutten oo keksiny sille sanoja

miten maailmaa avartava ja silti vaan yhä enemmän kysymyksiä herättävä runo, tästä pitäisin jos se olisi ihminen

Tästä pidin!

Rajun koskettavia tuokiokuvia.

puhuttelevan kaunis on runosi sanasävel mittimään pisti

kirjoita aina, älä koskaan vaikene!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot