tuuliviiri

Runoilija f5a8852f1a28e5959816b4889f360e93

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.9.2006
Viimeksi paikalla: 5.8.2018 16:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

maybe you don't love me
but you'll grow to love me even more
 

sinä

et koskaan muutu
sinulla on aina ne tummat hiukset
jotka kihartuvat hieman ja siniset silmät
äänesi kuin nestemäistä silkkiä korvissani
kuinka voin pitää sinut salassa
muilta

kun sanot sellaisia asioita joita vain sinä voit sanoa
kun kosketuksesi tuntuu juuri siellä missä
sen pitääkin
ja vie kaiken mukanaan

mutta
en voi tietää onko se siinä huomennakin

se tuntuu siltä kuin putoaisi
tuuli vasten poskia ja
olet vapaa
mutta et voi tietää
selviätkö hengissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkää ja kaunista
 

Käyttäjän kaikki runot