hukkuvien puolue

Runoilija f5a8852f1a28e5959816b4889f360e93

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 28.9.2006
Viimeksi paikalla: 5.8.2018 16:12

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

maybe you don't love me
but you'll grow to love me even more
 

niin, kuka haluaisi
olla samalla puolella tytön kanssa
joka ei tiedä itsekään
minne kuuluu


kuinka moni
tahtoo seurata hukkuvaa
ja kuinka moni
silti toivoo tukea omille päätöksilleen
kohota nenäsi ylemmäs
ja napasi lähemmäs itseäsi

jotta kuulisit sen paremmin
kuinka sinussa velloo lopulta sama meri
kuinka tuuli jäätää sisuksiasi muttei aaltoja
ja kun juot samaa vettä
johon hän hukkui
tietenkään et itke
et ainakaan samoja kyyneliä

silti menet keväisin katsomaan tulvia
jos vesi toisi
edes kengät takaisin
vaikka tiedät ettet muista
miltä hän näytti

ei hukkuvien kasvoja tahdo katsoa kukaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä. Hienoa.

Hieno tarinamainen runosi on, haikea ja todellinen. Samaistun.

viisautta hehkuu runostasi
surullinen runotarina
koskettaa niin läheltä

näin unta uivani syvissä vesissä, vain pääni juuri ja juuri vedenpinnalla, sillä uskon tietäväni mistä kirjoitat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot