Satuttaa pitää salaisuus

Runoilija KorppiKartanonTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2006
Viimeksi paikalla: 23.12.2019 16:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mun elämä on mun omissa käsissä, eikä kukaan muu pysty niitä käsiä käyttämään.
 

Mä haluaisin niin paljon kertoa!
Musta muutenkin säteilee joka ajatus ja tunne ulos, kuulemma.
Ja nyt kerran pysyn hiljaa,
koska tää asia on todella paha.

Ehkä mä en yksin kestä tätä muistoa!
Ota kiinni, otathan,
ja anna mun kertoa.
Voisit kerran koskettaa niin tiedän,
mä oonkin ihan turvassa.

Mä en uskalla sanoa!
Mikset voi halata
ja käskeä mun puhua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana! im glad ur back honey<3

 

Käyttäjän kaikki runot