nukkumattiko

Runoilija 5074edb2fb35ebbd27a399902972aaf7

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2012
Viimeksi paikalla: 20.8.2019 22:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
20.4.2024

..
 

Kultaisena hiekkana nukkumatin säkistä vierelles saavuin..Untas kultaista seuraten ja samalla sinusta haaveillen..Vaan kauaa en voi enää vierelläs olla..Hetken aikaa kuitenkin taas unelmistani tuli totta..Kunnes saavun vierelles ikuisena hiekkana joka ei aamun koettaessa olisikaan unen sekoittamaa todellisuutta..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin kaikki runosi kahteen kertaan, ja pidin niistä kaikista. Kuinka kauniisti ja herkästi osaatkaan kuvata rakkautta. Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot