Kosketus

Runoilija 5074edb2fb35ebbd27a399902972aaf7

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 22.7.2012
Viimeksi paikalla: 20.8.2019 22:44

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
19.4.2024

..
 

Kosketus hellä tuskin hipaisu kasvoillasi..Hiustesi valtameri johon uppoudun haaveisiin..Enemmän kuin tuhannet sanat..silloin kun tahdot sanoa sen hänelle kosketuksellasi kuinka paljon välität kuinka paljon rakastat..Sanoja ei tarvita tänään..Kosketus kertoo kaiken sen mistä sydän aina meistä on haaveillut..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Äärimmäisen kaunis teksti, johon saattoi uppoutua ja hetkeksi unohtaa tämän hetken...ja haaveilla kosketuksesta, joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Ihastuttavan kaunista tekstiä!

 

Käyttäjän kaikki runot