tämä päivä voi olla loppuelämäsi ensimmäinen päivä.

Runoilija räsynukke

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä tunnen kuinka mun jalat kihelmöi, kuinka mä hypin ja pompin
Nään silmissä värejä miljoonittain, eikä tietoakaan harmaudesta
Mun veri virtaa elävämmin kuin ennen, hymyilen tänään kaikelle
Tää tunne ei todellakaan ole rakkautta, ei ihastusta tää on jotain suurempaa
Tää on jotain mitä ei voi nimetä, sillä tää on aivan kaikkea samaan aikaan
Silmissäni vilisee eloa ja kaikki naurattaa
Tää on sekavuus tila ilman päihteitä, ehkä tältä tuntuu kun taas elää?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanalta kuulostaa :)) mäkin haluan tuntea ton tunteen! kiva, iloinen runo, joka onnistuu karistamaan masennuksen 8)

 

Käyttäjän kaikki runot