rakastan sinua

Runoilija räsynukke

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En halua sanoa sinulle rakastavani, sillä se on käytetty
kulutettu monesti hylätty, raiskattu säälimättä tuhlattu loppuun
Siihen on uskoni ja toivonu kadonnut
Ne on minulta viety
Riistetty verisenä, väkisin ja minut yksin pimeään hylätty
Rakkauteni kulutettu, se ei minua enään sokaise ei huijaa
En siis sano rakastavani, en halua rakastaa sillä eihän tämä rakkautta ole ollenkaan

Ei tämä on suurempaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot