Voisitko

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänäänkin lähdit.
Muistatko,
että jos et tulisi takaisin
hajoaisin.

Tänäänkin pelkäsin.
Uskotko,
että tarpeeksi en ehkä osaa
rakastaa.

Joskus vielä voisit,
voisitko,
minun vierelläni kävellä

ja kaikkien ihmisten kuullen
ja kaikkien ihmisten edessä
sanoa että tahdot

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot