Onnea on

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onnea on

pariton sukka sängyn alla
kosketus toisen lämpimällä vatsalla
punaviinitahra keittiön seinässä

syödä pannaria iltapalaksi
riisua vaatteet sohvalle
unohtaa valo eteiseen

silittää nukkuvaa miestä
kuunnella unissaan puhuvaa
nukahtaa rakkaan kainaloon

lehden kolahdus omalla ovella
ylen radio ja uutisikkuna
Hyvää huomenta, Rakas.

Onnea on

asua kaksin yksiössä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot