Suuntana tulevaisuus

Runoilija closetome

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kakkua haluaisin maistaa
monia, monia kukkia haistaa
Tahtoisin pukua kokeilla
ja pöydät kattaa äidin opeilla

Hiukset laittaisin nutturalle
jonka jättäisin hunnun alle
Yöksi varaisin hotellihuoneen
kaasot ottaisin mukaan juoneen

Varmaan muutaman kyyneleen itkisin
pari lasia boolia litkisin
Valssiin veisin sulhon komean
sitten tanssisin muutaman nopean

Tahtoisin kutsua vieraita tuhat
kaverit kaikki, Jussit ja Juhat
Rakkauden merkiksi pirskeet pitää
parempaa juuri tiedä en mitään

Onhan se vaan niin
että minä haluan naimisiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mä en koskaan oikeastaan halunnut, mutta kaksi kertaa silti menin...ja erosin...kolmatta kertaa ei tule... Mukava runo silti : )

 

Käyttäjän kaikki runot