Taas

Runoilija Erbitux

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas aloitat aamun sanomalla, Anteeksi.
Taas kuittaat tekosi toteamalla ”Olin kännissä”
Taas minun pitäisi unohtaa ja antaa anteeksi.

Taas kaikki painavat villaisella tekosi,
olethan sanonut anteeksi
Taas olen eksynyt ja peloissani
onhan pullo herrasi.
Aamulla sanot taas Anteeksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot