Kivusta

Runoilija Erbitux

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paljonko voi ihminen menettää
koska oikein riittää?
Mitä mulle enää edes jää
kun rakkaat kaikki häviää
Hyvästeltävä, jos kerkeää
Mutta mitä sanoa?
Tuskan tän
toivois jonkun näkevän
ylös vielä vetävän

Yössä yksin kuljen
pois jos pääsen
Kiitän

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot