Kumpa hyväksyisit

Runoilija Erbitux

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerta kerran jälkeen se satuttaa
Avata sielunsa ja näyttää haavat
Ei, tiedän jo ettte laita niihin laastaria
muttet suolaakaan!
Siis koitan vieläkin avata särkyneen sieluni sinulle,
jotta ymmärrän hyväksytkö minut, tälläisenä

Vai poisko heität rippeeni, jotka jaoin?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot