Kaikki ja ei mitään

Runoilija Minni1961

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulla on kaikki ja kuitenkin pakenet ja juokset oman elämäsi kehää.
Otat aikaa sekunttikellollasi ja mittaat matkaa käsivarrenmitalla.
Et päästä lähellesi, mutta et myöskään pois läheltäsi.
Taikapiirisi sitoo ja satuttaa.
Osaatko rakas rakastaa vain vain omistaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin pä...
Hieno runo,osuva...
Kiitos =)

Niin pä...
Hieno runo,osuva...
Kiitos =)

 

Käyttäjän kaikki runot