Annan

Runoilija GraveDigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en osaa kirjottaa
 

jos annan sinulle aikaa,
annatko minulle rakkautesi?

jos annan sinulle kaikkeni,
saanko mitään takaisin?

en tiedä
ja kaikesta huolimatta
minä annan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot