Nimetön

Runoilija GraveDigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en osaa kirjottaa
 

5 cigarettes get me through the day
valo heijastuu jäätyneistä lätäköistä
kyyneleistä kasvoillani

ajattelen sinua
jos olisit täällä
en tarvitsisi yhtään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot