tupakkakopissa

Runoilija GraveDigger

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

en osaa kirjottaa
 

savurenkaita ja suklaata
salaisia unelmia

painaisin sinut seinää vasten
suutelisin

silittäisin hiuksiasi
painautuisin vasten

ottaisitko
minut syliisi nyt
jos kertoisin sinulle?

kertoisin sinulle kaiken?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän makuinen runo josta välittyy hetki joka ei unohdu.

Mahtava.

Joskus pitää vain tarttua hetkeen ;) pidän runostasi!

 

Käyttäjän kaikki runot