Jonain päivänä

Runoilija Meum

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Because I want you.
 

Ehkä tajuat sinä päivänä, kun
maanjäristys tuhoaa kaiken, rankkasateet saavat
järvet tulvimaan, vilja lakoaa omasta
painostaan, tai tuli nieleen alleen kaiken,
ehkä tuona päivänä sinä vihdoinkin
tajuat, että minä olen vain odottanut
sitä oikeaa hetkeä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuskallisinta vain on, jos mikään ei riitä eikä mikään muuta toista.

tuskallisinta vain on, jos mikään ei riitä eikä mikään muuta toista.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Meum Hetki 16.9.2009 6 Runo
Meum Aito rakkaus 16.9.2009 2 Runo
Meum Sanat 16.9.2009 0 Runo
Meum Jonain päivänä 16.9.2009 2 Runo
Meum *** 16.9.2009 2 Runo
Meum --- 14.5.2009 0 Runo
Meum Ihastus 14.3.2009 2 Runo
Meum Totuus. 4.3.2009 0 Runo
Meum Kiljuva Runo 25.2.2009 1 Runo
Meum Unelmia Alennuksella 9.2.2009 2 Runo