Totuus.

Runoilija Meum

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Because I want you.
 

Kuka kertoisi tuolle raukalle,
ettei Joulupukkia ole,
ettei se ole Hammaskeiju,
joka ne rahat tyynyn alle piilottaa,
että vain ihmeellä tästä maailmasta selviää,
mutta ihmeet eivät ole todellisia,
että me emme elä Jumalasta,
vaan Jumala meistä,
että mahtavimmatkin lopulta kaatuvat,
ja kuollessaan hekin mädäntyvät ja maatuvat unohduksiin,
että onni siunautuu vain harvoille ja valituille,
mutta vaikeudet ovat kaikkien taakka,
että aina tulee olemaan nälkäänäkeviä, köyhyysrajan alapuolella eläviä, eksyneitä ja jätettyjä,
että luonnonkatastrofit eivät häviä minnekään, murhat eivät lopu ja korruptio leviää myös Pohjolaan,
että aina on teitä sinisilmäisiä hyväuskoisia,
jotka ammutaan ensin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Meum Hetki 16.9.2009 6 Runo
Meum Aito rakkaus 16.9.2009 2 Runo
Meum Sanat 16.9.2009 0 Runo
Meum Jonain päivänä 16.9.2009 2 Runo
Meum *** 16.9.2009 2 Runo
Meum --- 14.5.2009 0 Runo
Meum Ihastus 14.3.2009 2 Runo
Meum Totuus. 4.3.2009 0 Runo
Meum Kiljuva Runo 25.2.2009 1 Runo
Meum Unelmia Alennuksella 9.2.2009 2 Runo