Hetki

Runoilija Meum

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Because I want you.
 

Hei,

ethän päästä irti,

keinutaan,
älä päästä minua irti,
kaikki on hetken paremmin,

hetki vain,
älä päästä,

ollaan kahdestaan ja keinutaan,

vielä hetki hieman paremmin.

Irti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wau
upea lopetus
upea kokonaisuus

Suloinen runo
jonka lopetus on niin julman äkkinäinen
mutta hetkestähän tässä vain puhuttiin
tulee haikea olo

upea hetki.

wau
upea lopetus
upea kokonaisuus

Suloinen runo
jonka lopetus on niin julman äkkinäinen
mutta hetkestähän tässä vain puhuttiin
tulee haikea olo

upea hetki.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Meum Hetki 16.9.2009 6 Runo
Meum Aito rakkaus 16.9.2009 2 Runo
Meum Sanat 16.9.2009 0 Runo
Meum Jonain päivänä 16.9.2009 2 Runo
Meum *** 16.9.2009 2 Runo
Meum --- 14.5.2009 0 Runo
Meum Ihastus 14.3.2009 2 Runo
Meum Totuus. 4.3.2009 0 Runo
Meum Kiljuva Runo 25.2.2009 1 Runo
Meum Unelmia Alennuksella 9.2.2009 2 Runo