Nyrkillinen sääntöä

Runoilija J.J.Kauppinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani saa käyttää vain luvallani. All rights reserved to me etc.

Flickr'istä voi vilkaista akryylitöitäni.

Kysyvälle vastaan.
 

Ei kukaan lue

sanoja raskaita

ei koskaan saa sanoa ei koskaan

koska kukaan ei koskaan lue
sanoja raskaita

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot