Sano se ääneen

Runoilija J.J.Kauppinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani saa käyttää vain luvallani. All rights reserved to me etc.

Flickr'istä voi vilkaista akryylitöitäni.

Kysyvälle vastaan.
 

Käyttäjän kaikki runot