Tunnetaanko?

Runoilija J.J.Kauppinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojani saa käyttää vain luvallani. All rights reserved to me etc.

Flickr'istä voi vilkaista akryylitöitäni.

Kysyvälle vastaan.
 

sinä tunnet vihaa kohtaan
vihaa tunnetta
valvojan yö pimeä
pitkä päivän jatkumo
vihan koti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot