Kalajuttu

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

Pidin itseäni hyvänä ihmisenä
kun kalastaessani päästin kiinni saamani kalat menemään.
Pidin itseäni hyvänä ihmisenä
vielä kun näin rakkautesi syöttinä.

Epäröimättä vähääkään siihen tartuin
tuntien huumaa.
Kelasit mua lähemmäksi
vain vapauttaaksesi taas siimaa.
Välimatkamme kävi kuitenkin koko ajan pienemmäksi.

Kiristit ja löysäsit
mut ajan kuluessa väsytit.
Pitkän taistelun jälkeen luovutin
ja jalkojesi juureen asetuin.

Otit kaksin käsin kiinni - suljin silmäni.
Voitonriemuisena hymyilit, syötin irrotit
ja laskit mut taas vapaaksi.

Ehkä olisi ollut kuitenkin parempi
taintua taistelun huippuhetkellä.
Nyt kun mietin loppuelämäni antaneeni kaikkeni
ruokkiessani toisen urheiluhenkeä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot