Diplomirakastaja

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

- Rakastatsä mua?
- Tietysti!
Se sanoi.
- Eikun ihan oikeesti?
Ja se vaan hymyili.

Kaks vuotta aurinkoisella kedolla
kuin pässi narussa.
Luottaen toiseen, kysymättä
- Miksi?
Arvaamatta, että toinen vielä pistäisi lihoiksi.
Ja suurimmaksi osaksi
kuitenkin tunsin itseni aasiksi.

- Rakastatsä mua?
- Tietysti
Se sanoi.
- Eikun ihan oikeesti?
Ilmeensä oli vaihtunut tuskaiseksi.

- Oot tehnyt rakkaudesta niin monimutkaisen
vierelle kaipaan ihmisen yksinkertaisen.
Läpi kyynelten jotenkin vaan nauroin
kun se lopulta nai DI:n

Selite: 
Ei pahalla insinöörejä kohtaan;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Hulvaton tarina kaikessa surussaankin. Mukaansatempaavaa kerrontaa.

 

Käyttäjän kaikki runot