Kielioppia vai matematiikkaa?

Runoilija zlin

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rujot runomuodot runnovat ruutupaperille rutistuakseen roskikseen
 

Sana "RAKKAUS"
koostuu kahdesta eri lauseesta;
"RAKASTAN SINUA"
ja "RAKASTAT MINUA".

Nämä kaksi lausetta
siis rakentavat rakkautta.
Revi lauseet erilleen, niin
rakentaminen vaihtuu nakertamiseen.

"RAKASTAN SINUA"
ja "RAKASTAT MINUA".
Toinen ilman toista?

Ei lopputulos silloinkaan ole täysin tunteeton.
Lauseen sanovaa kuvaavasta sanasta
tulee "ONNETON".

Selite: 
Sanaleikkiä sanoilla joilla ikinä ei saisi leikkiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot