Ei niin yksinkertainen kysymys

Runoilija Valentine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eri nimellä aikanaan täällä jo olin, joten osa runoista voi olla joillekin tutunkuuloisia..
 

Lähdetkö tanssiin,
huumaavaan tangoon,
tuliseen tunteen valtakuntaan,

leikkimään aisteilla,
kiduttamaan ilman kipua,

hallitsemaan hallitsematonta,
alistumaan alistumatta,

kadottamaan kontrollin,
paljastamaan itsesi,

antautumaan hetkelle,
pakenemaan maailmasta,

koskettamaan pientä palaa taivaasta?

Selite: 
Kysymys, jonka vastauksen tietää vain kaksi ihmistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti yhdistelty vastakohtia tässä. Hyvä hyvä. :)

tässä on tunnetta, intohimoa ^^ taidokkaasti tehty runo.

Tämä on tosi hyvä, vaikka viimeinen lause hiukan klisee, mutta voiko sitä paremmin sanoa. kaunis runosi.

Toki tällaiseen on loppujen lopuksi vain yksi oikea vastaus.

 

Käyttäjän kaikki runot