Isältä pojalle

Runoilija Valentine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eri nimellä aikanaan täällä jo olin, joten osa runoista voi olla joillekin tutunkuuloisia..
 

Ole mikä olet,
mutta lyö tai tule lyödyksi.

Älä itke kun sattuu,
olemme mitä olemme,

ja päästä meidät pahasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoista, miten runon otsikko määrittää ratkaisevasti suhtautumista sisältöön. Jollain tavalla ahdistava runo, mutta ilmaisuvoimainen.

Todella hieno<3 :)

Sillä sinun on valtakunta,voima ja kunnia..
Niin kai tuo lopun lause rukouksessa jatkuu..
Näin isät poikiaan opettaa,kestämään pahan maailman.
Pidin tästä.Lyhyt ja ytimekäs.

oi oi, miten ihanan aito ja koskettava tämä olikaan

Erinomainen tekele, pidin kovasti.

Kiitos arvostelusta. :)

Tää on kipeä, herättävä eli hyvä.

Viimeinen säe on aito, vilpitön rukous ettei enää sattuisi!

 

Käyttäjän kaikki runot