Nimetön

Runoilija arkaenkelipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä sä äijä heität?
seuraavana päivänä katsees peität!
Tempasit taas tuntees tuulesta,
satuilet jostain yhteisestä tulevaisuudesta.
Sori kulta,
hommaa ne sata pusuu joltain muulta.
En aijo enää polvistuu sun edessä,
on parempaaki tekemistä tässä elämässä.
En tarvi sun sieluttomia sanoja,
ruoki niillä sun muita nälkäisiä kanoja.
Hajoo ittees papi,
katoo mun silmistä hopi hopi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aaah tää vaan rankasti ja vihasesti räpäyttämään !

aaah tää vaan rankasti ja vihasesti räpäyttämään !

 

Käyttäjän kaikki runot