Nimetön

Runoilija arkaenkelipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

musta tuntuu että et oo kunnossa,
jokin kertoo mulle avunhuudosta.
Juoksen sun luo jalat haavoilla,
kyyneleet valuu mun poskilla.
Sä istut itkien puun alla,
katsot tähtisadetta taivaalla.
Haluut vaan itkee hiljaa mun sylissä,
ettei kukaan satuttaisi sua enää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, mutta surullinen, lohduttava.

 

Käyttäjän kaikki runot