Nimetön

Runoilija arkaenkelipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ohitseni kulkee tyttö surusilmä,
huomaan miten sitä koskee tää elämä.
Se saa mun hymyn hiipumaan,
se saa mut kelaamaan,
et kuinka paljon maailmassa on vielä parannettavaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot