Nimetön

Runoilija arkaenkelipieni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä huomasit että joku murjoi mun sielua
sä otit mut syliin ja silitit mun hiuksia
rauhotit mut aina sun katseella
nyt vasta ymmärrän
kuinka kallista kaikki oli,
liian kallista pois heitettäväksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot