Id

Runoilija Thirteen

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lasipurkissa harmaa ja hauras aines
kelluu yksin, hiljaa

lapsuudenkodin tuoksun
äidin sylin lämmön
isän hymyilevät silmät
se kätkee kammioihinsa

tytön täyteläisten huulten kosketuksen
pettymyksen, katkeruuden, vihan, ylpeyden, turtumisen
itsetuhoisuuden
kääntää kidutukseksi raajojen ja elinten

ilmanpaineen värähtelyn muuntaa tunteiden paloksi
sarveiskalvon kostuttaa kun syksyistä auringonlaskua tulkitsee
männynkuoren karheus ja samea jäkälä
sitä muistuttaa osastaan kosmisessa kiertokulussa

lajitoverinsa surmaa häikäilemättä
puut juurineen se kaataa, maasta maata repii
raiskaa ja riistää kaiken
mistä kiittää olemassaoloaan

tähtiin kurkottaa
kohti kehtojaan

harmaana massana
tarkkailee maailmankaikkeus itseään
lasipurkin sisällä

Selite: 
Keskushermoston valtaistuimelta käsin se hallitsee
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo:) Tykkäsin kovasti.

Hieno, pidin kovasti!

 

Käyttäjän kaikki runot