Turha ihminen

Runoilija Bitter

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole hauraampaa kuin elämä.
 

Teen kaiken väärin.
Olen huono ihminen.
Pilaan kaiken.
Olen ruma, lihava ja vastenmielinen.
Kukaan ei viihdy seurassani.
Olen sietämätön.
Minusta halutaan päästä eroon.

Tappaisivat minut sitten.
Mutta minun täytyy kärsiä,
Koska en omaa rohkeutta
Lopettaa itse tätä kaikkea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

samaistuin eli loistavaa ja muuten onhan runon minällä sentään sanat joilla kirjoittaa loistavaa runoutta, se pelastaa ainakin minut

surullista

 

Käyttäjän kaikki runot