Tutustuimme

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Se oli vaarallista tekohengitystä

olimme yhdet keuhkot
kävin kätesi viivoilla

ja odotukseni repi ilman
tuhanteen suuntaan.

Annan sen riittää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tukehdun runosi osuvuuteen -,-

Upeaa, sanoinkuvaamatonta.

Loistava. Suoraan suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot