kohdata

Runoilija dagmari

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanotaan että elämässä kohdataan monia jotka muistuttavat sitä oikeaa..minä en halua enään muita kohdata.olen kohdannut sen oikean monien vuosien jälkeen jotka olen kärsinyt ilman häntä.onneksi nyt olen kohdannut sen oikean olen onnellinen että päädyin sinun syliisi.

Selite: 
matka oli kivinen ja kolhuja täynnä mutta se kannatti kuitenkin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot