hänelle

Runoilija dagmari

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 22.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en uskonut tähteäni joka jokaisena iltana loisti kertoen että minuakin varten on vielä elämää.tähteni kehoitti avamaan sisinpäni ja nostamaan katseeni löytääkseni elämäni.kuljin kunnes eräänä päiväni en löytänyt tähteäni.tähteni katosi mutta sinä astuit elämääni.tähteni oli oikeassa..löysin elämäni sinun luotasi.

Selite: 
ei se oikein runo ole mutta tunnetta kuvaava.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot