Pian aurinko

Runoilija 7d5f7df1b90b8e2f0c7f0a3d0b43f808

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2018 9:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelloton mies on peloton mies
 

Heräsin omaan huutooni
niin useimmiten nykyisin
Casanova aikoinani asennettu kattopeili
näytti mitä minä edellä
Norjalaiselta taiteelta näytin

Noustessani kaupungin valot
maalasivat vielä taivaanrantaa
Pian aurinko
Puut punastelivat jo
alkavaa alastomuuttaan

Ennen olin lihaa ja verta
Nyt luuta ja nahkaa
Joskus näin ikäisissäni menneisyyden
vaikka olisi pitänyt tulevaisuus nähdä
Joku on niin sanonut
Mutta tämä muisti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää kolahti.. Varsinkin tuo loppu.. Noita ajatuksiani vähän eri sanoilla olen monasti joutunut syömään.. Hieno runo

Tiukka kok kokonaisuus :)

Nou hätä kun tätä lukee

Tykkäsin

Pidän erityisesti kohdasta:
''Pian aurinko
Puut punastelivat jo
alkavaa alastomuuttaan''
Maalaat kauniita hitaita mielikuvia.

 

Käyttäjän kaikki runot