Lennä lintuna etelään

Runoilija 7d5f7df1b90b8e2f0c7f0a3d0b43f808

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2018 9:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelloton mies on peloton mies
 
Sinä olet kaunis,
viisas ja ihana
Silloin kun olet hiljaa
Sinulla on katse,
katse joka syyttää
"Olet vähemmän kuin ikinä riittää"

Tämä hetki pyytää
Mieti syitä muuttaa
Tämä syksy huutaa
Lennä lintuna etelään

Taivas on kirkas, kuulas ja laaja
Taidan keittää kahvia
Sinä olet haavainen, visvainen raaja
Vielä sinut irti leikkaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot