Kaikuja

Runoilija 7d5f7df1b90b8e2f0c7f0a3d0b43f808

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 14.9.2018 9:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pelloton mies on peloton mies
 
Kunpa osaisi
tallentaa kaikuja jostain
Tämä kiersi yökkösenä
pihalamppua
Annoin tekohengitystä
puhalsin kuin hiilloksen hehkumaan

Ajattelematta, silti olen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kaiku kertoo olemassa olon
tekemiset löytää usein uudelleen edestä
 

Käyttäjän kaikki runot