mun virheistä

Runoilija Forlorn

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.12.2015 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iso ja ystävällinen
 

Sun ei tarvi aina sanoa et rakastat mua,
mä tiiän sen jo.
Sun ei tarvi aina sanoa mitä mä en osaa,
mä tiiän sen jo.
Mun ei tarvi aina sanoa et rakastan sua,
sä tiiät sen jo.

Selite: 
Tulipa vaan kesken työpäivän mieleen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot