Ei kahta

Runoilija Forlorn

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 7.9.2006
Viimeksi paikalla: 2.12.2015 13:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iso ja ystävällinen
 

Kahta kaunista silmää
ei tarvitse

Kahta huulta suudelmaan
ei tarvitse

Kahta kietoutuvaa kättä
ei tarvitse

Kahta yhteistä sydäntä
ei tarvitse

Yhtä tätä elämää
ei tarvitse

Selite: 
Ei tarvi kahta eikä yhtäkään
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hieno :)

tämä on hieno :)

 

Käyttäjän kaikki runot