kukkakuvioiset lakanat.

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

Makasimme sängylläni, jossa oli kukkakuvioiset lakanat. Sanoit että olen kaunis, sanoit että rakastat.

Katsoin sinua syvälle sinivihreisiin silmiisi, ja vastasin että niin minäkin sinua. Laitoin hetkeksi silmäni kiinni ja tunsin kuinka halasit minua lujasti.

Siirsin päätäni hieman, sinun sydämesi kohdalle. Kuuntelin kun se löi rauhallisesti ja tasaisesti. Halasin takaisin.

Piirsit selkääni sydämiä. Kirjotit "rakastan sinua", "4-ever 2-gether" ja " I love U"

Sitten sanoit että sinun täytyy mennä. nousit hiljaa, lähdit mopollasi, ja minä jäin makaamaan kukkakuvioisille lakanoilleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa ja huoletonta
rakkautta suuren suurta ja suloista

 

Käyttäjän kaikki runot