myöhässä.

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

Vasta liian myöhään huomaan mitä olen menettänyt.

anteeksi.

Se on kai liian suurta ymmärtääkseni, liian rakasta tajutakseni asian.

anteeksi rakkaani.

Haluaisin niin vielä kuulla äänesi korvissani, iloisena ja raikkaana. Saisimpa pyytää anteeksi kaikkea tätä. Kaikkea tuskaa jota kannoit.

kaipaan sinua.

Joskus näen sinut läpikuultavana, hymyilevänä ja rakastavana vieressäni, mutta silloinkin vain itkettää.

rakastan sinua.

Silloin tuntee itsensä tyhmäksi. Eikö silloin pitäisi riemuita? Näet rakkaasi jälleen vieressäsi, ja sinä tyhmä itket!

anna anteeksi.

Siksi haluan iloita niistä päivistä, kun vielä jaksat kummitella vierelläni!

sillä rakastan sinua aina, missä sitten oletkin! <3

Selite: 
Rakkaalle ystävälle. <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot