Rakkautta(ko)

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

Miten voi vihata samaan aikaan kun rakastaa niin kovin?

Miten voi ällöttää niin paljon ja kuitenkin haluta kiihkeästi?

Miten välillä tarvitsee toista kokoajan, ja välillä haluaa että hän ei edes katso päin?

Mikä on rakkauden tarkoitus?

Selite: 
joskus mietin miten se on mahdollista, että rakkautta tarvitsee..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot