Näetkö ne koirat

Runoilija melange

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinä kerroit minulle niistä

Ne purevat, ne syövät kädestä
Niitä ei omista kukaan

Kulkureita kaunottarille tehtaiden parkkipaikoilla

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau.

Likaisia tekoja pyyhitään valkoiseen silkkiin
Suljemme silmät tuntemattomaan suudelmaan

Mielenkiintoinen ...onkohan työn ja tehtaan varjoista...kädestä syövät... roskaruokaa...jotenkin näin runosi avautui.

Valmis runo vähin sanoin... siis suuri antaa tulkinnan vapautta lukijalle!

 

Käyttäjän kaikki runot