Huone Niuvanniemestä

Runoilija melange

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liimaan kuvasi kellarin lattiaan
ja muutan korkeimmalle katolle asumaan

Unessa tiedän,
etteivät karhut osaa kirjoittaa,
ja silti

Vain seitsemän askelta taivaaseen,
rakennetaan vielä pilvilinna
hiekasta

Tiedän, asut korkeimmalla
Odotin neljä päivää
tyhjissä huoneistoissa
puiden varjojen lattiaan piirtämissä
kauhuskenaarioissa

Kaapeista vyöryi
koruttomia lauseita
käsittämättömiä katseita,
kannoin kahvia olohuoneeseen
päädyin Freudin kanssa vuoteeseen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen ja mahtava kirjoitustyyli! Pidin.

Runosi herätti mielenkiintoisia ajatuksia.
Thanks.

 

Käyttäjän kaikki runot